Kumppanuus Q-Parkin kanssa

Sijoittaminen, vuokraaminen sekä hallinointi

Kumppanuus Q-Parkin kanssa

Q-Park on nopeasti kasvava eurooppalainen pysäköintialan yritys. Menestyksekäs kasvumme perustuu sitoutumiseemme kokonaislaatuajatteluun, jota tukee vankka taloudellinen taustamme.

Q-Park on kansainvälisesti vahva brändi ja tunnettu laadukkaista pysäköintipalveluista. Me annamme lisäarvoa asiakkaillemme sekä partnereillemme ja luomme yhdessä vahvan kumppanuuden useiden eri organisaatioiden kanssa tehden pitkätähtäimen suunnitelmia. Ymmärrämme hyvin tarpeet joustavaan ja järkevään pysäköintiin kaupunkialueilla ottaen huomioon nykyajan haasteet. Yhteiskumppaneinamme ovat mm. tavaratalot, kauppakeskukset, hotellit ja yksityisiä yrityksiä.

Q-Parkin pysäköintilaitokset erottuvat edukseen. Sisustus noudattaa helposti tunnistettavaa, yhdenmukaista linjaa. Visuaalisesti tyylikkään toteutuksen lisäksi Q-Parkin pysäköintitiloja korostaa puhtaus, turvallisuus ja huoliteltu yleisilme. Investoimalla pysäköintilaitoksensa saneeraukseen, markkinointiin ja operatiiviseen hallinnointiin Q-Park turvaa pysäköintilaitoksensa taloudellisten ja teknisten toimintaedellytysten säilymisen.

Kohdeyleisöönne kuuluvien pysäköintiasiakkaiden määrän kasvu merkitsee myös yrityksenne toimipaikan vetovoiman paranemista ja kiinteän omaisuutenne arvon nousemista.

Q-Parkin valtteja ovat

  • Pitkäaikainen sijoittaminen
  • Operatiivinen huippuosaaminen
  • Asiakkaiden tyytyväisyys
  • Vastuullinen toiminta

Q-Park hakee jatkuvasti pysäköintipalvelutoimintaan soveltuvia kiinteistöjä. Se on kiinnostunut uusien ja jo olemassa olevienkin pysäköinti- laitoksiin sijoittamisesta, vuokraamisesta ja hallinnoinnista. 

Lue alta lisää kumppanuusmalleistamme.

Sairaalapysäköinti

Q-Parkin tavoitteena on tuottaa räätälöityjä pysäköintiratkaisuja terveydenhoitosektorin tarpeisiin.

Lentokenttäpysäköinti

Lentokentän toiminnan kannalta on tärkeää, että siellä asioiville on tarjolla laadukkaita pysäköintipalveluita.

Julkisen liikenteen liityntäpysköinti

Riittävällä liityntäpysäköintipalvelulla rautatieaseman läheisyydessä on myönteinen vaikutus julkisen liikenteen käyttöön.

Pysäköinti ydinkeskustassa

Ydinkeskustassa Q-Parkin monitoimilaitoskonsepti tarjoaa täydellisen tasapainon niin erilaisten käyttäjien tarpeiden kuin kulkureittienkin välille.

Taskuparkki

Taskuparkki-sovellus on mobiiliapplikaatio joka on tehty helpottamaan pysäköintiasiakkaittemme arkea. Sovelluksella pystyt pysäköimään hallinnoimillemme ulkoalueille, hallinnoimaan yrityksesi pysäköintioikeuksia, jakamaan pysäköintikapasiteetin yrityksen sisällä isommalle käyttäjäryhmälle tai vaikka ajamaan pysäköintilaitokseemme.

 

arrow
Online maksutavat
American Express
Maestro
Mastercard
VISA