Q-Park Yrityksenä

Missiomme on parantaa elämänlaatua tarjoamalla strategisissa paikoissa sijaitsevia turvallisia ja puhtaita pysäköintitiloja. Toimintamme perustana on henkilöstön ammattitaito, asiakkaiden tyytyväisyys ja kestävä talous.

Q-Park omistaa ja operoi pysäköintilaitoksia sekä valvoo kiinteistöjen pysäköintialueita suurimmissa kaupungeissa  Suomessa. Meillä on ammattitaitoinen ja  koulutettu henkilökunta palvelemassa  pysäköintilaitoksissamme sekä  asiakaspalvelussamme. Näin takaamme asiakastyytyväisyyden palveluketjussamme.

Q-Parkilla on vahva asema Länsi-Euroopassa ja olemme yksi Euroopan johtavista pysäköintiyhtiöistäPääkonttorimme sijaitsee Hollannissa Maastrichtissä, jossa toiminta alkoi vuonna 1998. Q-Parkilla on toimintaa Euroopassa kymmenessä eri maassa mm. Iso-Britanniassa, Ranskassa, Belgiassa, Saksassa, Ruotsissa sekä Tanskassa. Operoimme tällä hetkellä noin 6300 pysäköintitilaa, joissa on yli 870 000 pysäköintipaikkaa. Q-Park aloitti Suomessa vuonna 2006. Missiomme on parantaa elämänlaatua tarjoamalla strategisissa paikoissa sijaitsevia turvallisia ja puhtaita pysäköintitiloja. Toimintamme perustana on henkilöstön ammattitaito, asiakkaiden tyytyväisyys ja kestävä talous.

Toiminnassamme yhdistyvät toimivat arkkitehtoniset ratkaisut, helposti tunnistettava, yhdenmukainen sisustustyyli, vankka liiketoimintaosaaminen, sertifioidut laatujärjestelmät sekä palvelualtis henkilökunta.

Asiakkaitten tyytyväisyys on tärkein toimintaamme ohjaava tekijä. Niinpä meidän tulee uusiutua kaiken aikaa ja pitää huolta henkilöstömme osaamisen jatkuvasta päivittämisestä. Näin varmistamme, että toiminnallinen osaamisemme on aina askeleen muita edellä.

Q-Park saneeraa jo olemassa olevia ja luo uusia pysäköintilaitoksia yhteistyössä kunnallisten viranomaisten kanssa. Ne kaikki ilmentävät Q-Parkin omaleimaista brändiä ja tarjoavat korkealaatuisia palveluita sekä asiakkaitten erilaisiin tarpeisiin räätälöityjä tuotteita.

Valitsemme pysäköintilaitostemme sijaintipaikat huolellisesti. Päätöstemme tukena käytämme portfolioanalyysiä ja yhtenäistä investointien kannattavuuslaskentaohjelmaa. Toimintamme keskiössä ovat kaupunkien keskustoissa sijaitsevat monitoimilaitokset sekä rautatieasemien, sairaaloiden ja lentokenttien yhteydessä toimivat pysäköintiyksiköt.

 

 

 

Kumppanuus Q-Parkin kanssa
Q-Park on vahva, kansainvälisesti tunnettu brändi, joka viestii laatua pysäköintipalveluissa.

arrow
Online maksutavat
American Express
Maestro
Mastercard
VISA