Pysäköinninvalvonta

Pysäköinninvalvontaa yksityisille kiinteistöille

Toiminnallaan Q-Park pyrkii siihen, että pysäköinti olisi helppoa ja ongelmatonta. Yksityisen pysäköinninvalvonnan avulla invapaikat pysyvät invalidien käytössä, pelastustiet vapaina, liikekeskuksissa asiointi vaivattomana ja asukaspysäköinti kunnossa.

Q-Park tarjoaa pysäköinninvalvontaa yksityisille kiinteistöille

Q-Parkin sopimuskumppaneina on useita Suomen suurimmista kiinteistönomistajista ja kauppakeskuksista. Palveluja käytetään myös pysäköintiyhtiöissä ja taloyhtiöissä. 

 

Mistä pysäköintiongelmat johtuvat?

  •   Autokanta kasvaa vuosittain, pysäköintipaikkoja ei kuitenkaan rakenneta samaa vauhtia
  •   Kaikki autoilijat eivät hanki pysäköintilupaa vaan pysäköivät luvatta yksityisille alueille
  •   Asiakaspaikkoja käytetään väärin
  •   Pysäköintialueiden aikarajoituksia ei noudateta
  •   Piittaamattomuus lisää pysäköintiä pelastusteille ja piha-alueille

 

Kuka päättää pysäköinninvalvonnasta?

 

Kiinteistön omistaja päättää omistamansa alueen pysäköinninvalvonnasta. Yleensä päätös tehdään kiinteistöyhtiön tai asunto-osakeyhtiön hallituksen kokouksessa. Voit halutessasi joko pyytää Q-Parkin edustajaa paikalle tai pyytää tarjouksen palvelun aloittamisesta.

 

Meillä on myös digitaalisia työkaluja vieraspysäköinninvalvontaan.

 

Tarjoamme kiinteistöille digitaalisen ja helppokäyttöisen portaalin syöttää kiinteistössä vierailevien asiakkaiden tiedot ylös niin, että pysäköinninvalvojat näkevät kenellä on oikeus pysäköidä alueella.

 

Vieraspysäköinnin hallinta Webticket-ohjelmalla on todella kätevä tapa saada kiinteistön omat vieraspaikat omien vieraiden käyttöön. Pysäköintikiekko rajoittaa pysäköintien pituuksia, mutta ei sitä pysäköikö vieraspaikoilla asiakas vai kiinteistössä työskentelevä.

Tämän portaalin kautta pystymme maksullisilla vieraspaikoilla jakamaan kustannukset yrityskohtaisesti sekä tarjoamaan mahdollisuuden yrityksille tarjota vierailleen pysäköinnin näin halutessaan.

 

Parasta tässä on, että enää ei tarvitse asiakasta juoksuttaa takaisin autolleen viemään lupalappua ikkunaan sillä kaikki hoituu ilmottautumisen yhteydessä. Tieto siirtyy pysäköinninvalvontaan reaaliajassa ja lipun voimassaolon umpeuduttua se poistuu järjestelmästä automaattisesti ja oikeus pysäköintiin loppuu.

 

Tarvitseeko kiinteistönne pysäköinninvalvontaa?

 

Pyydä tarjous!

Yhteydenottolomake

P. 020 781 2400  

Onko kiinteistöllänne väärin pysäköity ajoneuvo? Täytä valvontapyyntölomake tästä.

arrow
Online maksutavat
American Express
Maestro
Mastercard
VISA