Taskuparkki

Parempaan pysäköintiin

 

 

Taskuparkki-sovellus on mobiiliapplikaatio joka on tehty helpottamaan pysäköintiasiakkaittemme arkea. Sovelluksella pystyt pysäköimään hallinnoimillemme ulkoalueille, hallinnoimaan yrityksesi pysäköintioikeuksia, jakamaan pysäköintikapasiteetin yrityksen sisällä isommalle käyttäjäryhmälle tai vaikka ajamaan pysäköintilaitokseemme.

Taskuparkin taustalla on ajatus sovelluksesta jolla hallitset kaiken pysäköintiin liittyvän kotona, töissä ja kaupoilla.

Taskuparkki on maksupalvelu jonka voimme tarjota tapahtumanjärjestäjälle käyttöön tapahtuman ajaksi ja tämän kautta pystytään hoitamaan tapahtumapysäköinnin veloitukset. Tällä päästään tuskallisista käteisellä maksettavista pysäköintimaksuista ettekä tarvitse enää henkilökuntaa rahastamaan sisäänajajia.

Taskuparkki puomillisissa kohteissa

 

Taskuparkki ulkoalueilla

 

Aimo Park Easy

 

Taskuparkilla on oma asiakaspalvelu palvelemassa applikaation käyttäjiä.

Asiakaspalvelu auttaa kaikissa Taskuparkkiin liittyvissä kysymyksissä, aina sovelluksen lataamisesta vikatilanteisiin asti. Pyrimme aina auttamaan ja selvittämään tilanteet laadukkaasti ja asiakasystävällisellä otteella. Meihin saa yhteyden sekä puhelimitse että sähköpostilla laajoina aukioloaikoinamme.

Taskuparkin asiakaspalvelu

T. +358 207 812 461
E. 
taskuparkki@aimopark.fi

www.taskuparkki.fi

 

Aukioloaikamme:

Ma-pe 7.00-21.30

La 9.30-19.30

Su 11.30-19.30

Lue Taskuparkista lisää täältä. Taskuparkin sivuilta voitte myös hallinoida pysäköintilupianne. 

arrow
Online maksutavat
American Express
Maestro
Mastercard
VISA