Infopiste

Mistä löydän lähimmän WC:n? Mitä ravintoloita täällä on? Onko teillä suutaripalveluja? En löydä autoani parkkihallista, mitä teen? Miten saan puhelimeni taskulampun pois päältä?

 

Olipa kysymys tai pyyntö mikä tahansa, pyrimme auttamaan asiakkaita aina parhaamme mukaan. Aimo Parkin tarjoama infopistepalvelu hyödyttää sekä kauppakeskusta että kävijää, sillä näin infopisteen asiantuntijuus yltää kauppakeskuksesta pysäköintiin asti. Saumaton yhteistyö parkkihallin henkilökunnan sekä Aimo Parkin toimiston kanssa takaa, että infopiste on todellakin kauppakeskuksen tietopankki. Ja sen, mitä emme tiedä, selvitämme!

Kauppakeskuksen infopiste tarjoaa tiedon lisäksi kauppakeskuksen lahjakortteja ja löytötavarapalveluita. Huolehdimme myös yleisestä viihtyvyydestä ja avustamme tapahtumajärjestäjiä.

Toimimalla kohteessa, pystymme palvella asiakkaita täysivaltaisemmin yhteistyössä Aimo Parkin muun henkilökunnan kanssa. On kysymys sitten kauppakeskuksen palveluista, tapahtumista tai pysäköinnistä niin kaikkeen saat vastauksesi infopisteeltä, kun Aimo Park toimii palvelun tuottajana.

 

Mikäli haluat saada lisätietoa palvelusta tai mietit ratkaisua oman kauppakeskuksesi palveluihin, ota meihin yhteyttä ja katsotaan miten voimme teitä auttaa.

 

Ota yhteyttä

arrow
Online maksutavat
American Express
Maestro
Mastercard
VISA